Sobre

Jaume Solé

Refrigeració SL

Jaume Solé Refrigeració és una empresa familiar amb més de 45 anys d’experiència en el sector de la refrigeració de transport. Des de la nostra fundació el 1980, ens hem dedicat a proporcionar solucions de refrigeració d’alta qualitat per a remolcs, camions rígids i furgonetes. La nostra missió és garantir la conservació adequada de productes peribles durant el transport, assegurant que arribin al seu destí en perfectes condicions.

973 60 18 68

Misió

A Jaume Solé, la nostra missió és oferir solucions de refrigeració eficients i fiables que superin les expectatives dels nostres clients. Ens esforçam per mantenir els més alts estàndards de qualitat en cada projecte, assegurant que els nostres sistemes frigorífics siguin duradors i eficaces. Creiem en el valor d’un servei personalitzat i en la importància de construir relacions duradores amb els nostres clients basades en la confiança i la satisfacció.

Valors

Jaume Solé és sinònim d’excel·lència en el sector de la refrigeració de transport. La nostra vasta experiència, juntament amb el nostre compromís amb la qualitat i el servei al client, ens distingeix com l’opció preferida per a negocis que necessiten solucions de refrigeració confiables. En escollir-nos, pots estar segur que rebràs un servei integral i professional, adaptat a les necessitats de la teva empresa.

Qualitat

Utilitzem equipament i materials de primera qualitat per garantir la durabilitat i eficiència dels nostres sistemes de refrigeració.

Fiabilitat

Oferim solucions fiables que garanteixen la conservació òptima dels productes durant el transport i l’emmagatzematge.

Innovació

Som pioners en la implementació de les tecnologies més recents, oferint solucions a la mida de les teves necessitats.

Compromís

Estem compromesos amb la satisfacció dels nostres clients, oferint un servei proper i personalitzat.

Demana la teva consulta gratuïta ara!

973 60 18 68

 

o bé

Ves al contingut